Nou punt de recollida de caixes a Vic

Bona tarda!
 
Què us sembla començar a recollir els dilluns la caixa de verdura a l’herboristeria Encarna de Vic?  Ja hem parlat amb l’Eudald i està tot llest.  Podrieu passar al llarg del dilluns (ho duríem a mig matí) amb un cabàs o similar i agafar els aliments de les caixes i pagar allà en efectiu o domiciliar-ho.
 
Si sabeu de 3 o 4 famílies/persones a qui els pugui interessar, encara podem afegir algunes caixes més.
 
Espero confirmació per correu o telèfon! 

gràcies per avançat,
 Salut i bons aliments!
David, Nia i Mima

Quant a hortviu

Hort Viu neix de la idea de viure del que ens agrada, que és cultivar i estimar la terra per treure\'n els més deliciosos fruits. Ara hem decidit compartir-ho amb la gent que ens envolta oferint aliments frescos, ecològics i locals portats a casa cada setmana. No utilitzem productes químics en cap dels estadis de gestació de les nostres hortalisses: comprem llavor ecològica i també n\'utilitzem de pròpia; ens fem el planter seguint el calendari Biològic Dinàmic, basat en els ritmes de les energies còsmiques i terrestres. Plantem i cultivem els camps de la mateixa manera, prevenint plagues i malalties amb extractes fermentats vegetals de plantes que trobem al nostre entorn. L\'energia dels nostres aliments es reflexa en el gust, el color i l\'aroma que tenen... hortviu@gmail.com
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.