maleta pedagògica “De l’Hort a Casa”

Hem llegit al web de l’Associació Vida Sana que ja s’ha editat la maleta pedagògica "De l’Hort a Casa".

És interessant comptar amb bon material pedagògic per treballar aquests temes a l’escola, per tant ho celebrem!

Trobareu més informació al següent enllaç: http://vidasana.org/noticias-vidasana/ya-esta-disponible-la-maleta-pedagogica-del-huerto-casa-para-la-educacion-primaria

Quant a hortviu

Hort Viu neix de la idea de viure del que ens agrada, que és cultivar i estimar la terra per treure\'n els més deliciosos fruits. Ara hem decidit compartir-ho amb la gent que ens envolta oferint aliments frescos, ecològics i locals portats a casa cada setmana. No utilitzem productes químics en cap dels estadis de gestació de les nostres hortalisses: comprem llavor ecològica i també n\'utilitzem de pròpia; ens fem el planter seguint el calendari Biològic Dinàmic, basat en els ritmes de les energies còsmiques i terrestres. Plantem i cultivem els camps de la mateixa manera, prevenint plagues i malalties amb extractes fermentats vegetals de plantes que trobem al nostre entorn. L\'energia dels nostres aliments es reflexa en el gust, el color i l\'aroma que tenen... hortviu@gmail.com
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.