Com arribar a L’Hort Viu

L’Hort Viu es troba a La Teuleria de Corcó, al terme municipal de Manlleu, Osona. 

Venint des de ManlleuLa Teuleria de Corcó es troba a la sortida de Manlleu anant cap a Torelló.  Després de la última rotonda (rotonda de La Benvinguda) s’agafa la carretera de Torelló.  A la primera corba a la dreta hi ha un trencant a l’esquerre (poseu l’intermitent força abans!).  Al trencant hi ha un cartell indicador de les cases Granges Illa i La Teuleria de Corcó, així com un cartellet de prohibit caçar i un de blanc i vermell de Desballestaments.  És un camí de terra.  S’agafa el trencant del mig, que baixa una miqueta i es veu una casa a baix a l’esquerre, darrere un paller i al costat d’un bosquet.  Aquesta és La Teuleria i el seu hort! 

Pels que vingueu per la C17, cal recordar que heu d’anar més enllà de Vic.

Un cop haureu deixat l’eix transversal (C25) que s’en va cap a Girona, heu de seguir cap al nord per la C17 direcció Ripoll- Torelló- Manlleu. 

Quan hagueu deixat a la vostra dreta la central de llet PASQUAL, aproximadament a uns 2 kms la carretera es divideix i heu d’agafar el carril Esquerra  (SORTIDA 69) que posa C-37 Manlleu (zones industrials,Torelló sud i Olot. 
Seguiu per la C-37 aprox uns 2 o 3 km més fins que sortiu per MANLLEU NORD al km 151.
 
Llavors a la rotonda trenqueu inmediatament a la dreta i per un viaducte sobre la BV5224 travesseu el FFCC de Barcelona a Puigcerdà. Tot seguit passareu un trencant (Granges Sala) que passareu de llarg  però atenció  ja que a la segona corba, ja a les envistes de Manlleu, trobareu el trencant que cal agafar, que indica Granges Illa, Teuleria de Corcó, una senyal blanca i vermella d’autodeballastament i la senyal de reserva de fauna salvatge (una escopeta barrada).

Ja hi sou! Seguiu el (mal) camí de terra que tira cap abaix i veureu un paller i una casa al costat d’un bosquet.

Pels que vingueu per la C-37 des d’Olot  cap a VIC, la sortida és la mateixa:sortida 151 Manlleu NORD.

Quant a hortviu

Hort Viu neix de la idea de viure del que ens agrada, que és cultivar i estimar la terra per treure\'n els més deliciosos fruits. Ara hem decidit compartir-ho amb la gent que ens envolta oferint aliments frescos, ecològics i locals portats a casa cada setmana. No utilitzem productes químics en cap dels estadis de gestació de les nostres hortalisses: comprem llavor ecològica i també n\'utilitzem de pròpia; ens fem el planter seguint el calendari Biològic Dinàmic, basat en els ritmes de les energies còsmiques i terrestres. Plantem i cultivem els camps de la mateixa manera, prevenint plagues i malalties amb extractes fermentats vegetals de plantes que trobem al nostre entorn. L\'energia dels nostres aliments es reflexa en el gust, el color i l\'aroma que tenen... hortviu@gmail.com
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Com arribar a L’Hort Viu

  1. gloria vilaro diu:

    BON DIA SOC LA GLÒRIA DE ROGERS DE SANT BARTOMEU DEL GRAU, QEU TINC IUS D ‘OCA A VEURE SI EN COMPREU I A QUIN PREU ELS PAGUEU.GRÀCIES.

Els comentaris estan tancats.