carbassó farcit

Es bull sencer el carbassó que es vol farcir, poqueta estona.

En una paella fem el farcit amb tot el que ens permeti la inspiració.  Per exemple: all, ceba, pastanaga, bolets, arròs integral, julivert, espècies… i evidentment carbassó!

Es buida, vigilant de deixar bastant gruixuda la pell per tal que pugui contenir bé el farcit.

L’omplim amb el farcit de carbassó i demés ingredients…

Ho posem tot junt al forn just per gratinar una mica!

Voilà!



Quant a hortviu

Hort Viu neix de la idea de viure del que ens agrada, que és cultivar i estimar la terra per treure\'n els més deliciosos fruits. Ara hem decidit compartir-ho amb la gent que ens envolta oferint aliments frescos, ecològics i locals portats a casa cada setmana. No utilitzem productes químics en cap dels estadis de gestació de les nostres hortalisses: comprem llavor ecològica i també n\'utilitzem de pròpia; ens fem el planter seguint el calendari Biològic Dinàmic, basat en els ritmes de les energies còsmiques i terrestres. Plantem i cultivem els camps de la mateixa manera, prevenint plagues i malalties amb extractes fermentats vegetals de plantes que trobem al nostre entorn. L\'energia dels nostres aliments es reflexa en el gust, el color i l\'aroma que tenen... hortviu@gmail.com
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: carbassó farcit

  1. Adam diu:

    Aquesta recepta és molt bona!
    Jo la vaig provar i és fàcil. I és un bona idea per fer servir un carbassó gran.
    Adam.

Els comentaris estan tancats.